Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość jest nieobliczalna..
można się sparzyć albo przeżyć coś pięknego.
i nie ma nic wspanialszego
niż poznać osobę, z którą rozumiesz się bez słów,
i której potrafisz
przyznać rację..
A prawdziwe ryzyko
to zaprzepaścić szansę,
a nie z niej skorzystać..
.. więc proszę, korzystajmy..

130 920 wyświetleń
871 tekstów
20 obserwujących
  • maruda1993

    30 May 2021, 11:22

    no tak korzystac mozna ale ja nie mam ty moze

  • maruda1993

    29 May 2021, 23:28

    to jest prawda bo sparzyc mozna sie a jak nie ma ze soba rozumienia sie to sie meczy lepiej miec kogos ktora osoba doceni siebie i druga osobe razem wspolnie razem dogadaja sie