Menu
Gildia Pióra na Patronite

life is brutal

miłość jest jak dziecko
potrzebuje aby ją
ukształtować do tego
potrzebna praca

miłość jest jak kwiat
potrzebuje wzajemności
by rozkwitnąć pięknie
zadowolić serca w pełni

miłość jest jak skarb
który wykrywa się
w podświadomości
szukając szczęścia

w zbliżeniu ciał
zażyłości i dusz
bardzo bliskich
sobie przeznaczonych

miłość jest książką
której jest się autorem
nie każda bywa
prawidłowo odczytana

bo kandydat źle dobrany
można przegrać na całej
linii ponosząc konsekwencje
za grzech popełniony

strefa intymna
to finał i zarazem
start może być
lądowaniem awaryjnym
lub bramą do raju

w zależności
od wyboru i decyzji

https://www.youtube.com/watch?v=pATX-lV0VFk

93 717 wyświetleń
899 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!