Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

przestrzeń w miłości

miłość jak igła w stogu siana
trafia się jedna na milion
szczęśliwa i spełniona
do końca póki śmierć
nie nastanie

miłość jedna jedyna
niepowtarzalna
rzadko się zdarza
o jakiej się marzy
bo miłość chodzi
własnymi szlakami jak kot

nie podporządkuje się nigdy
kochanie pod czyjeś dyktando
bo miłość lubi przestrzeń
a nie brak wolności

92 613 wyświetleń
881 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!