Menu
Gildia Pióra na Patronite

miłość jak guma do żucia
na granicy wytrzymałości
wyzuta ze smaku
zatorem w żyłach rzeczywistości

Teksty z obrazami - miłość jak guma do żucia 
na granicy wytrzymałości
wyzuta ze smaku
zatorem w żyłach rzeczywistości - motylek96
miłość jak guma do żucia na granicy wytrzymałości wyzuta ze smaku zatorem w żyłach rzeczywistości - motylek96
135 845 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących