Menu
Gildia Pióra na Patronite

'Wiatr jak balsam'

maruda1993

maruda1993

Miłość jak balsam dla duszy ,
co żadny wiatr jej nie zgłuszą.
Powiem ci szeptem te dwa słowa
wyjątkowe. Niech nie będą tylko
chwilowe. Niech żyją dozgonnie w,
naszych sercach.Aby zostały na zawsze,
w naszych objęciach,Ta miłość by wiecznie żyła. I żadna igła jej nie spaliła,By krew nie zalała, serca przestrzeni. Wtedy żywot wieczny się zmieni. Bo przed nasze życie nami jest całe życie.

2808 wyświetleń
18 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!