Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zostaw

Miłość i nienawiść,często idą w parze.
Obiecujesz wielkie uczucie,
a złość dajesz w darze.

Prawdą nie jest żadne słowo,
co powiesz to zmyślisz,
i niby niechcący,kłamiesz na nowo.

Czułymi słowami serce ranisz,
odchodzisz po cichu,bez słowa...
tak po prostu mnie zostawisz.

Nie można ci ufać,tyle już wiem.
Nie mogę cię już słuchać,
choć tak bardzo chcę.

Więc odejdź,nie nękaj,
zostaw mnie w spokoju.
Nie wracaj,nie klękaj,
zostaw w złym nastroju.

Złość na pewno mi pomoże,
wbrew pozorom...doda sił.
Nie może być już gorzej,
więc proszę zostaw...idź!

7964 wyświetlenia
39 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!