Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 14 December 2022

🌹

Miłość gdy umiera nie trafia do raju
bezpańsko błąka się po czyśćcu wspomnień
nie ma tam słońca i oliwnego gaju
tylko kręte schody zawiłych napomknień

Daleka od szczęścia na półpiętrze zdarzeń
schodzi z czasem nie ruszajÄ…c siÄ™ wcale
zapuszcza korzenie martwe od wrażeń
by zakwitły w niej minionych chwil żale

276 122 wyświetlenia
2562 teksty
190 obserwujÄ…cych