Menu
Gildia Pióra na Patronite

miłość na lepsze czasy

miłość dojrzała jest kontrowersyjna jak rodzynki
wysuszona, z charakterystyczną nutą smaku
miłość jest jak śliwka w kompot
albo sam kompot, który dzieci spijają jedynie pod naciskiem
a dojrzewając z czasem raczą się chętnie

11 131 wyświetleń
103 teksty
37 obserwujących
  • piórem2

    28 November 2016, 20:03

    miłośc dojrz... jest jak zardzewiała kłódka, nikt nie chce jej zmieniać póki lączy