Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dziś

Miłość
Czymże jest w dzisiejszych czasach, jeśli nie pożądaniem?
Pożądanie
Czymże jest w dzisiejszych czasach, jak nie żądzą pieniądza?
Pieniądze
Czymże one są, jeśli nie władzą i Bogiem?
Wiara
Czym jest dla nas teraz wiara, jak nie nadzieją na miłość?

2613 wyświetleń
36 tekstów
4 obserwujących
  • wiwson

    28 October 2014, 09:23

    Niestety - fakt. Ale dobrze jest czasem posiedzieć w swoim wymyślonym świecie i mieć nadzieję, że jest inaczej. I czekać na kogoś, kto też tak myśli ;)

    Pozdrawiam! :)