Menu
Gildia Pióra na Patronite

niepokorna...

Miłość czai się w
Twoich oczach
cicha i niepokorna,
widziałam te płomienie
falą tęsknoty niesiona
ubrana w dotyk
nieśmiałym szeptem
budzi...
dziwne serca drgnienie..
więc spijaj nektar
czułości ze słodyczy ust
poczuj ten smak...
namiętności,
gdy obudzone zmysły
nie mogą zasnąć same już...
ubierz myśli w słowa
jeszcze nie uchwycone
zaczaruj moje ciało
pieszczotą dłoni,
bo Tobą jest przepełnione...

78 240 wyświetleń
347 tekstów
254 obserwujących