Menu
Gildia Pióra na Patronite

istnienia

miliony stron
ściany w ścianach
nieprzerwane tyknięcie mechanizmu zegarka
jak nić przenika
neurotyczne nie(do)określenia
nierozwiniętych miłości
czasy
jestestwa
bez ciał
tylko labirynt dwóch dłoni
obcych
pięć palców w sześciu

30 298 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
  • Cris

    2 January 2020, 00:43

    nieco mroczny i zmusza do refleksji
    pozdrawiam
    :)