Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zapasowe życie

Miliony myśli zamknięte, w jednym mam zeszycie
Bez spisu treści, zakładek i stron
Kiedy są potrzebne, nie ma szans na ich wydobycie
A kiedy zbędne, wychodzą jak chcą.

681 wyświetleń
13 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!