Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prędkość Myśli.

Miliony świetlików
- miliony świetlnych lat

I jedna myśl
gdzie chciałbym
właśnie teraz
być

Droga dalsza niż do gwiazd
a zjawiam się
na każdy kaprys serca

Czy mnie słyszysz?

http://www.youtube.com/watch?v=zm1--q22A84

81 587 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • scorpion

    26 November 2014, 11:35

    Bywa, Naju, ale nie tym razem. Stąd droga dalsza niż do gwiazd

  • Naja

    26 November 2014, 03:02

    Ona zaś czeka i czeka z utęsknieniem...
    Bywa, że pragnienia bywają w swej treści zbieżne, tylko podążają równolegle. Dopóki się nie spotkają...

    Ładny wiersz :-) Z głębi duszy.