Menu
Gildia Pióra na Patronite

blokada.

milion myśli
słowotoki
a nic z tego nie wynika

coś się tli
pragnie wyjść
ale w mózgu gdzieś zanika

to tak chora rzeczywistość
wciąż niweczy jej pomysły

i nim zdąży je zapisać
te gdzieś w nicość już wyprysły.

17 195 wyświetleń
197 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!