Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Milczysz
Wśród myśli z ciszy
Utkanej
Z sieci wyrazów.

Szepcesz
Jak snu obietnica
Z dźwiękiem
Pośród podmuchu wiatru.

Milczysz
By słów nie zabrano
Znów
Szepcząc z samotnością.

147 701 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • wdech

    23 October 2015, 23:47

    również życzę
    :)

  • RozaR

    23 October 2015, 23:41

    no zrozumiałem................... - i życzę udanego wieczoru.

  • wdech

    23 October 2015, 23:35

    niestety mylisz się Roza
    Andzia to ładna dziewczyna, ale ja nie żyję urojeniami na bezludnej wyspie
    oceniam t e k s t

    jak zechcę coś napisać Andzi - zrobię to na priv
    i tam, mogę np. napisać że przelizałbym ją od czoła do kostek i z powrotem
    gdyby była moja
    i nic ponad to

    zrozumiałeś?
    :P

  • RozaR

    23 October 2015, 23:10

    wybacz ale jasny pieron wie o co autorowi chodziło - opinia po dwukrotnym przeczytaniu
    - sugestia
    ---- uległeś urokowi kolana

  • wdech

    23 October 2015, 23:02

    tekst, ma jak najbardziej sens
    oceny i wibracje* komentarzy :) ŚWIADCZĄ O TYM

    :p

  • RozaR

    23 October 2015, 22:37

    Niestety tekst jest bez sensu - ale za to kolano wyjątkowe .

  • wdech

    23 October 2015, 22:10

    A chcesz bym Ci napisał co sama napisałaś dodoopy? Bo nawet nie wiem czemu? /a właściwie wiem/
    Skoro Tobie stawiam wysoką poprzeczkę?

    Nie nudź płytko
    to nie zauważę, że masz gorszy dzień, itp. itd. /tu oszczędzę słów/

  • 23 October 2015, 21:41

    Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
  • wdech

    23 October 2015, 21:28

    fajne :P

    ~Andzia, nie mów głupstw, to nie bajka eOs
    i tyle w temacie

  • 23 October 2015, 21:22

    Myśli wychodzą Ci lepiej, fakt :)