Menu
Gildia Pióra na Patronite

zamarzenie

milczymy o sobie
kolejny dzień

czerstwieją słowa

jeśli nie będziemy ostrożni
jakaś obca dłoń rozkruszy je
wdepcze w czarny uliczny asfalt

zamarzmy o sobie

przecież tak miło jest nam
myśleć o nas

135 883 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    20 February 2016, 11:19

    Dziękuje, miło was gościć:)
    Serdecznie pozdrawiam

  • Malusia_035

    15 February 2016, 10:43

    bardzo ładny

    pozdrawiam :)

  • HeLkon

    15 February 2016, 02:38

    bardzo ładny wiersz, podoba się

  • RozaR

    14 February 2016, 21:26

    Tęsknota jest największa właśnie w czasie prokreacji.

  • krysta

    14 February 2016, 21:25

    ładnie...choć właśnie same myśli trochę mało...śmiałości więcej :))