Menu
Gildia Pióra na Patronite

coś na drogę

milczeniem zapijam samotność
jak zbyt gorzką herbatę
tęsknota weszła mi w krew
krąży w żyłach czekaniem
w szklanej kuli szaleństwa
kurczy się nasz czas
zostaną nam tylko noce
by szukać gwiazd bezimiennych
i jeden świt na dwoje
i biały walc nad ranem

137 917 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • Malusia_035

    20 July 2015, 21:09

    porwały mnie ostatnie cztery wersy ,przepiękny :)))

    Pozdrawiam Cieplutko :))

  • Cris

    20 July 2015, 11:47

    zadumałam się...piękny.
    pozdrawiam :)

  • giulietka

    20 July 2015, 11:42

    Gaia, powaliłaś mnie tym czterowersem, piękny, dziękuję!

  • Gaia

    20 July 2015, 10:54

    w obliczu samotności
    zakochał się czas
    i wznosi toasty życia
    nie pozwól by było Twoje
    :)