Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cień

Milczę do cienia
On mnie wysłucha
On mnie zrozumie
On zapłacze wraz ze mną

On mówi że życie jest odbiciem
A ja nie wiem o co chodzi
Ale ma rację
Musi mieć

Słucham cienia
I go nie słyszę
I nic nie rozumiem
Nie płaczę jak on
Tak nikt płakać nie potrafi

Mówię mu że życie to sen
Ale on nie wie o co chodzi
I ma w tym rację
Ma

Jestem cieniem

81 587 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących