Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 8 April 2021

Chaos

miksturę
wspomnień wciąż piję
zbrylone pragnienia
czekają
na dnie pucharu ukryte

półpłynna
leniwa nadzieja
krawędzi ust uczepiona
i tylko łza bardziej słona
gubi się wciąż
w ciemnej toni

ten napój
przez życie podany
wypić mi do dna
trzeba
a kiedy wypełni wnętrze
niczego nie będzie
mi szkoda

31 409 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
  • 8 April 2021, 14:07

    Serdeczne dzięki :)
    to wielkie wyróżnienie dla mnie,
    uściski dla Was wszystkich :)))

  • to_tylko__ja

    6 April 2021, 19:04

    Nie pij tego to trucizna 😜 ale jak pięknie opisana... 🤗🥰😁