Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przeszło

Mijasz, Piękna, mijasz. Częściej Ciebie zapominam.
Rzadziej siedzisz mi na ustach
częściej myśl wypełnia pustka.

506 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
  • Nika789

    7 March 2011, 17:57

    za puentę ! +++ podoba się. bardzo !