Menu
Gildia Pióra na Patronite

*

Mijam Cię - nie zauważając.
Mijasz mnie zbytniej uwagi nie zwracając.
A ponoć Bóg nas kiedyś w górze połączył,
byś przy mym boku, po wieki wieków, amen
na zawsze żył.

6202 wyświetlenia
70 tekstów
4 obserwujących
  • krysta

    4 December 2013, 21:21

    Uroczy wiersz ...pozdrawiam :)