Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chcę Ci powiedzieć.

Mijam Cię na ulicy, patrzę w Twoje oczy,
pamiętam każdy gest i każde słowo.
Pamiętam wspólne poranki, pierwsze wspólne mieszkanie,
przeżywam wszystko znów na nowo.

Pamiętam obietnice, że będzie już tak zawsze,
wszystkie próby by to wszystko uratować.
Pamiętam każdą łzę, trzaśnięcie drzwiami
i moment w którym powiedziałeś, że nie kochasz.

Chcę Ci powiedzieć, że nie zapomniałam.
Nie, nie chcę mówić... Chcę to wykrzyczeć.
Spuszczam głowę, odwracam wzrok
Choć byłeś całym moim życiem...

2341 wyświetleń
17 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!