Menu
Gildia Pióra na Patronite

mijaliśmy się
a teraz
oplatasz mie
sobą

oddalony
o siedem tysięcy dni
taki bliski
mój nareszcie

nie oszukam
że czekałam
bo daleko
było nam do siebie

jestem twoja
choćby świat się buntował
najdroższy
kupiony afrodyzjakiem słów

11 107 wyświetleń
117 tekstów
18 obserwujących
  • 26 February 2016, 15:53

    7 000 dni ,to ponad 19 lat... szmat czasu