Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mija ten czas

Mijają minuty, mijają dni
Zabierają życie Nam
Zabierają Miłość mi
Nie mam Ciebie
Jestem sam
Mija ten czas
Zabierając Nas
Wspomnienia są
Postać tworzą Twą
Osobą swą ratujesz dusze mą
Bądź sekundą, bądź mgnieniem
Bądź wiecznością, nieskończeniem
Pocałunkiem, śmiechem i łzą
Bądź po prostu Miłością mą

https://www.youtube.com/watch?v=cjLVTzPBYNw

66 747 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    10 July 2015, 14:11

    Wzajemnie i serdecznie życzę miłego popołudnia.

  • Malusia_035

    10 July 2015, 13:24

    Bardzo ładnie opisane pragnienia ,niech się spełnią :))

    Pozdrawiam Ciepło :))

  • M44G

    10 July 2015, 12:58

    Zosiu i Beatko wiele ciepła i słoneczka Życzę Wam.

  • Gaia

    10 July 2015, 09:49

    Ładnie zaklinasz czas.
    :)

  • 9 July 2015, 23:37

    bardzo ładny :)
    pozdrawiam :)

  • M44G

    9 July 2015, 22:25

    Tobie też Sosenko miłych snów.

  • M44G

    9 July 2015, 22:13

    Miło mi. Śpi słodko Lolu.