Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Mijają dni, miesiące, lata i nic...
Nie ma Cię tuż obok niej.

Jest pudło zdjęć
wspomnienia też są...

Są momenty,
są chwile, ciężkie chwile...
choć wie że żyć powinna dalej.

Czas stanął w miejscu...
a ona wraz z nim czeka.
Bo..
są myśli,
nadzieje na powrót.
Wasz powrót bo Ciebie jej brak.

869 wyświetleń
6 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!