Menu
Gildia Pióra na Patronite

chora rzeczywistość

mignęła mi przed oczami rzeczywistość
skrada się śmiesznie myśli ze jej nie widzę
głupio wygląda w nowym kolorze włosów
zbyt szary
kto jej tak powykręcał ręce?
obrzydliwie to wygląda
czyżby kulała?
co za pokraka
zgina się w pół poczwara
jeszcze chwila i upadnie!
łapie się czego może tymi swoimi
okaleczonymi szponami
upadła no w końcu
w koszmarnym stylu

patrzy na mnie
coś bełkocze
kacie?

nie rozumiem jej
idę napić się wódki

3023 wyświetlenia
58 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!