Menu
Gildia Pióra na Patronite

8.8 - 8.9

Miesiąc temu jeszcze
czułem się jak w piekle ...
Już tak nigdy nie chcę -
sobie to przyrzekłem ...

Dzisiaj, później miesiąc,
ja chcę Tobie przysiąc,
że już nie zapomnę
jak to jest okropne.

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Moon G

    9 September 2019, 09:46

    Silvershadow ... do rzucenia picia też trzeba dojrzeć jak do wszystkiego innego, ale jest teraz tak, że czuję jakby ten przeklęty demon w końcu mnie opuścił. Pozdrawiam :D

  • silvershadow

    8 September 2019, 18:17

    jeden musi walczyć więcej drugi mniej
    niekiedy walka trwa przez całe zycie. walcz! ;)

  • Moon G

    8 September 2019, 13:12

    :d

  • Michaelowa

    8 September 2019, 12:57

    Dobrze Pinhead :*

    od Moon G