Menu
Gildia Pióra na Patronite

Koniugacja...

Mieliśmy
smutek
szczęścia widelcami
jeść...
I mieliśmy
codziennie
słowa
wydzielać
porcjami dla siebie...
Uśmiechy
dotykiem
czarować...
I znikać
gdy dzień
wstaje...
Miałeś
mówić
do mnie
po imieniu...
I zamykać
oczy
dłoń palcami...
Miałam...
Mieli...
Mieliśmy...
Miałeś...
Być...
Tylko
dla mnie...

11 833 wyświetlenia
154 teksty
31 obserwujących
  • CzerwonaJakKrew

    25 November 2012, 22:08

    Dziękuję, uwielbiam Was...

    Pozdrawiam...

  • 13 November 2012, 22:15

    Lubię widzieć Twój tekst na tym portalu.

    I lubię delektować się jego słowem ...

    Wyjątkowo. ;)

  • obca...**

    13 November 2012, 21:23

    Wyjątkowy.
    Pozdrawiam cieplutko :)

  • katjaa

    13 November 2012, 19:42

    miałeś być tylko dla mnie.. cudowny wiersz, naprawdę...