Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Wspomnienie"

Mieliśmy dla siebie każdy dzień,
by nocą spełnić ... piękne marzenia.
Pieszczotą warg, muśnięciem rzęs
zatracaliśmy się w dotyku.

A dziś....Nie zostało nam już...nic !
Puste serca , puste słowa...
gorycz mych ukrytych łez,
ta nadzieja niespełniona,
i tak trudno teraz...żyć !

Porzuciłeś naszą miłość,
wspólne... lata,
wspólne ...dni,
gdy odszedłeś z tego domu
nie zostało nam już...nic!

Zostawiłeś cień wspomnienia,
echo tamtych pięknych słów,
niespełnionych wiele marzeń,
naszych nocy...tępy ból !!
M.K

54 867 wyświetleń
428 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!