Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 23 November 2020

ulotność

miejsca po wygasłych słowach
zimne jak szkielety
kwiatów
puste kielichy
na artystycznej kartce do przeszłości
cierpniemy

linijka
po linijce
unosząc się piórem

z głowy

30 303 wyświetlenia
360 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    11 December 2020, 13:24

    Dziękuję Wam.

  • KasikM

    10 December 2020, 20:53

    Słowa żyją długo pod "skórą"

  • silvershadow

    3 December 2020, 07:12

    Bardzo Ci dziękuję, Zielonakredko.
    Cała przyjemność po mojej stronie, uczyniłaś piękny wiersz.
    Serdeczności.