Menu
Gildia Pióra na Patronite

wołam

miej mnie
za chwilę na zawsze
bez chyba na pewno naprawdę
od początku do końca i bez końca miej bo już
mniej mnie

21 187 wyświetleń
266 tekstów
27 obserwujących
  • funeralofheart

    21 August 2015, 20:29

    O nie, to TY