Menu
Gildia Pióra na Patronite

Igła w stogu siana

Między ustami jest pustka
która gubi się na końcu języka
już nie przylega do szpar
tylko jak piasek ucieka przez palce

nim zauważysz że niknie
nie będzie taka sama

znów wypełni ci wargi po brzegi
a ty zdrapiesz ją z siebie
rozumiejąc
za późno.

146 998 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 14 November 2011, 19:47

    Myślę, że mało kto je rozumie.
    Bo ta epoka nie chce myśleć... :)