Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Czytajmy..."

Między:
-wierszami
-sercami
-oczami
Kiedy...
Biel z błękitem
Czerń z bielą
Grafit z malachitem
Słońce i deszcz
Czytajmy też...
O czym...?
O tym, co nam w duszy gra
Kiedy na twarzy smutku łza
Kiedy radość i szczęście
A myśli uwięzione zatrwożone
Czytajmy o każdej porze
Daj nam wolne umysły i serca
Dobry Panie Boże...
Byśmy rozumieli - co czytamy...
Szczególnie to - co drobnym drukiem
Prawnicy napisali...

17.03.2021
17:19

281 849 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!