Menu
Gildia Pióra na Patronite

Anioły .

Miedzy nami są Anioły .
I te dobre i te złe .
Te co radzą i te co kusza.
Te co pociesza i te co pogrążą.
Te białe i te czarne .
Wysłannicy Boga i Diabla .
Strażnicy bram życia .
Rycerze charakteru .
Królowie dusz .
Cesarzowie umysłu .
Władcy decyzji.
Wlasciciele straconych chwil .
Po prostu Anioły .

2018 wyświetleń
11 tekstów
1 obserwujący
  • Sol 8

    24 November 2011, 17:44

    :)) woo intrygując te anioły pozdrawiam :))