Menu
Gildia Pióra na Patronite

między

między groźbą
a jej spełnieniem

czas zatrzymał się
na pośpieszne " Zdrowaś "

na spotkanie oczu
na odległość serca
bijącego strachem

między nami
już nic nie będzie
jak dawniej

31 361 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!