Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 10 April 2021

Ukryty

Między czułością zdań milczenia
Delikatnie wschodzące słowa
Chcąc znaleźć tę myśl
tak bardzo czekam

Chwila która trwa
na pograniczu sensu
to owoc beztroski

Zagłębiam się jeszcze
to nadal ja
skupiony w punkcie

Słuchać siebie
To tak jakby spojrzeć
Jeszcze raz
I dostrzec
Tak
To On tak skromnie się przypomina

17 459 wyświetleń
212 tekstów
5 obserwujących