Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kubek herbaty i polne kwiaty

Teksty z obrazami - Kubek herbaty i polne kwiaty - exsilentio
Kubek herbaty i polne kwiaty - exsilentio

Między błękitem a mrokiem
Grzech pocałunku
Bez warunków.
Gdzieś szepczą złe firany z okien.

Pąk dłoni aksamitnie płonie
Niosąc echo do ramion,
Aż się przełamią
I zatańczą na koniec.

Mężczyzna, kobieta i szczęście.
Kubek herbaty
I polne kwiaty.
Czego chcieć więcej?

Quid Quidem

42 057 wyświetleń
582 teksty
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!