Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieskończoność

mieć w tobie powiernika
moich skrytych marzeń
to jakby znaleźć skarb
na wyspie gdzie łączy się
wschód z zachodem słońca
tam spotykają się dusze
dwuch zbłąkanych ciał
to nie piekło
to nasz czas
namiętnie fale odbiją się od naszych ciał
obudź dziś we mnie to co ukradła przeszłość
chce znów czuć na ustach smak miłośći
być i trwać trwać w nieskończonej nieskończoności

24 006 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!