Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mieć Przyjaciela
Być Przyjacielem
To niezwyciężonym Być...
Czyniąc radosnym każdy dzień
Zwłaszcza kiedy pada deszcz
Kiedy smutek do serca zagląda
Bezinteresownie trwać
Wspierać nocą i za dnia
Kiedy taka potrzeba
Być jak kawałek chleba
Nakarmić wtedy kiedy bieda

28.02.2021
20:21

281 723 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!