Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Szczęścia abonament~~ ©

Mieć na szczęście własny serca abonament
Bez rat do spłacenia z pokaźną walutą
W nim żadnych zadłużeń bogaty w uczucia
By móc nim zarządzać jak muzyk batutą

Niech będzie zasobny w same piękne słowa
Wolny od podatków pełen namiętności
Może romantyczny z lokatą na przyszłość
Z dużą inwestycją w pokłady miłości

Takie czyste konto z widokiem na zyski
W bezpiecznej dewizie móc zaryzykować
Żeby można było szczęście ciągle mnożyć
A słodkie procenty codziennie kosztować.

109 621 wyświetleń
648 tekstów
56 obserwujących
  • 27 April 2016, 22:25

    Warunki umowy jak najbardziej do przyjęcia. Gdzie podpisać :-)))
    Świetny wiersz.
    Pozdrowienia

  • Cris

    26 April 2016, 22:17

    Świetny, świetny wiersz Agnieszko...pozdrawiam na dobranoc :)