Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mieć bratnią duszę
taką od serca
która w nieszczęściu
wesprze pomoże

mieć duszę bratnią
która w rozterkach
ukoi smutek
słońce pokaże

ramieniem swoim
otoczy ramię
podtrzyma miłość
i wzmocni wiarę

nadziei doda
na lepsze jutro
mieć bratnią duszę

dziś wiem że warto.

31 364 wyświetlenia
287 tekstów
5 obserwujących
  • Naja

    17 December 2017, 21:57

    Warto :-)))