Menu
Gildia Pióra na Patronite

Krok za Krokiem

miarowe bicie serca
jak do tańca uwięzieni
w nucie szaleństwa

smakujesz swego
podniebienia niczym
gorzkiej czekolady

w takt uderzenia
krok za krokiem
toniesz w pocałunkach
tworząc linię obojętnych
sobie własnych ciał

spojrzeniem budzisz
by w tańcu dalej trwać
i kroków swoich nie pamiętać

tak jak w życiu gubimy się
depcząc co piękne w nas

w tańcu upiora szepcząc
ciszą martwych ust do widzenia

więc pozdrawiam
przeklętą linie ciał
gubiąc to co piękne w nas

52 541 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!