Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdy wszystko zniknie

Miałeś wszystko
Lecz nic nie zostało
Gdy odeszła ona
Zostały puste ściany
Nie poczujesz straty od razu
Lecz gdy już zatęsknisz
Ona nie wejdzie do twojego życia
Nie wchodzi się przecież
dwa razy do tej samej wody
Gdy ona wylała już morze łez

4899 wyświetleń
36 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!