Menu
Gildia Pióra na Patronite

Po tamtej ulewie

miałeś rację
mgła bywa ciężka do spłoszenia
z niezaspokojonych pragnień
gdzie noc była i księżyc tak odległy

gdzie przez uchylone okiennice
szeptał wiatr
jesienią, gdy z rozebranych drzew
spadł wstyd

gdzie deszcz strugami
był w nas całych

53 613 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • Akte

    8 September 2011, 13:29

    Ewo kłaniam się nisko :) i pozdrawiam

  • motylek96

    8 September 2011, 13:28

    To jest to,czego dziś szukałam...