Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Miałeś kilka okazji
Żadnej z nich nie wykorzystałeś
Brak ci było odwagi
I tylko jak widz z boku stałeś
Nie podjąłeś wyzwania
Nie przyjąłeś tej roli
Ryzyko się czasem opłaca
Ą obojętność boli
Lecz czas musi biec dalej
Całą sztukę odmieni
Nowe postaci się pojawią
Czas i miejsce się zmieni.

13 130 wyświetleń
118 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!