Menu
Gildia Pióra na Patronite

*** (kiedyś znajdę tytuł)

miałeś być
obok
iść ramię w ramie
strzepnąć kurz
z policzka
gdy zajdzie potrzeba

czasem nawet
złapać za rękę
i powiedzieć że
babie lato
we włosach
dodaje mi tylko uroku

miałeś być
tutaj
a nie na marmurze
z wygrawerowanym imieniem

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!