Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jest parodia

Miałem ojca
był jak rym
flet grał skocznie
zgubił rytm
a stary jak pies
wściekły w las
na suki

Chyba go tam
myśliwy ustrzelił
alimentami...

127 835 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!