Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kogo, czego nie ma? (Ciebie)

"Miał błękitne oczy i nikt go nie kochał."
~ Bonson, "Ich już nie ma"

odmieniam twoje imię
przez przypadki
nie bycia

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!