Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Miałam zginąć na sznurze,
lecz zastrzelą mnie przy murze.
Choć ja wolę spłonąć
oni każą mi utonąć.

1913 wyświetleń
19 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!