Menu
Gildia Pióra na Patronite

paruzja

miałam sen
że mi się nie chce

no jak to

otwieram serce
wibruję
podnoszę rękę
dłoń
nogę
kolano zginam
unoszę głowę chłonę
połykam
gorzkie lekarstwa
dla równowagi

mój prywatny szczyt

widok
na rozległość równiny
wszystkich tańczących diabłów

zamykam usta
https://www.youtube.com/watch?v=eQ9ef_FWty0

29 497 wyświetleń
435 tekstów
5 obserwujących
  • diagonalny

    12 August 2019, 16:17

    hm... nieznaczny, ale dziękuję

    pozdrawiam

  • PetroBlues

    12 August 2019, 11:54

    Nieźle technicznie i niebanalna treść. Podoba mi się. Pozdrawiam.